Svett svett, åh så härligt

Svettats har jag, och därmed är jag mycket stolt över denna dag. Stolt över mig själv. Ett spinning-pass var det som fick mig att svettas och gjorde mig svimfärdig framåt stretchen(,brukar inte bli det). Så jag tog ut mig, och insett att min kondition är väldigt dålig just nu. Men det får det bli ändring på, fler spinning-pass innan löp-säsongen börjar!

Fredag imorgon! En lektion á 40 min!

Så mer träning åh vad jag längtar!

Skolan rullar

Är helt inne i en bok just nu! Kan knappt släppa den, höll på att missa min busshållplats igår hem från skolan på grund av den. The Great Gatsby rekommenderas, fast jag har inte läst klart den änne, två kapitel kvar.

Gamla schemat nu, och lektioner ställs in på löpande band, inget jag klagar på, mer tid till träning. Körde Zumba i tisdags, var säkert ett halvår sedan senast, och jag har fortfarande lika svårt att skaka på brösten. Vilket jag har haft sedan jag gick på det för första gången, kanske två år sedan.

Ska dra mig mot skolan nu. Tänkte läsa boken på vägen, så vi får hoppas jag hoppar av i tid. Får även betyg i Diskret idag tror jag, lite spänd...

RSS 2.0