morgonpigg

På det sättet känner jag verkligen inte som en tonåring. Jag är alltid den som vaknar först, jämt! Nu har jag varit uppe, eller vaken med datorn i knät, i ca en timme och halvvaken sedan halv nio i morse.

I torsdag åkte jag till sthlm för att möta Carro som var påväg hit. Vi gick på stan och hittade en hel del och åt tocos på Taco Bar. Jag köpte två träningslinnen :D :D :D :D :D, ett par trosor och en Dusch Gel och Bodysplash från HM med doften Coconut and lime.

I fredags gick vi på Ingelsta och även där hittade jag lite grejor, en BH och ett par trosor.

Så nu är min garderob verkligen utrensad och sammanlagt har jag fått ihop FYRA plastkassar fulla mad kläder och skor. Det dåliga är dock att Hans och Greta har sommaruppehåll så jag måste vänta till hösten. :(

I övrigt så börjar jag jobba imorgon, min första jobbdag! JIHO! Jobb=Pengar=Superduperbra!

spara pengar

Har ju länge kollat på en kompaktkamera, men då jag är så oteknisk man kan bli så har det inte gått något vidare... Men som tur är har mamma och mathias slutat använda sin då de fotar med Carros gamla systemkamera istället... Bra för mig dock, eftersom jag slipper köpa en nya! :D Kanske inte är den bästa, men den var väldigt bra för tre år sedan då den köptes ;)

UPP MED FÖTTERNA!!! Klockan är 22.22. Och jag önskar mig sol tills imorgon så att jag kan njuta av en Ice Coffee i solskenet.

Drack min första nu ikväll efter att jag kommit hem från pappa och det är ju så gott. Det är dock att föredra stavmixer, då den gör godare skum än handvispning. Men jag kunde inte använda den nu eftersom mina kära småsyskon hade gått och lagt sig.

Men att jag är vaken lite extra gör ju inte så mycket, för det är avslutning imorgon! :D

sommarlov nästa

Japp, nu är det som sagt inte långt kvar. Två timmars klasstid imorgon och hejdå på fredag sedan väntar ca 10 veckors ledigthet( minus 3 veckor sommarjobb då).

Men jag ser det inte alls så himla positivt just nu. Vad ska jag göra?! Hela första veckan t.ex. ingen är hemma, syrran har förmodligen inte kommit ner och Elin jobbar. Jag får väl helt enkelt bada eller något ensam... Detta skrämmer mig! Hatar att inte har något att göra. Men jag ska försöka oroa mig och ta en dag i sänder, vi får väl se om det går :)

.

Efter jag kom hem igår efter mat med mormor och morfar och lite fika somnade jag nästan direkt, vilket menas med strax efter sju och vaknade halv sex imorse. Inte lika kul att va helt ensam och uppe vid den tiden :( Lyckades iaf dra mig en halvtimme innan jag blev alldeleds för pigg för att kunna ligga kvar. Så jag gick upp och tog mig en skål yoghurt framför tv-shop. Vilket liv jag har! Efter en hel del zumba, finnar och Kim Possible så tog jag mig orken att faktiskt gå fram till tvn och slå på en riktig film. Blev första Harry Potter, med svenskt tal. Jag vet, det förstör typ hela filmen men det var helt okej för den tiden på morgonen.

På eftermiddagen drog jag till Emelie och såg tvåan, vilket har gjort att jag nu har värsta suget efter att köra ett maraton med filmerna som är kvar :D Hade inte sett Emelie på superduper länge heller så det var väldigt roligt :)

PS Datorn la av när jag skrev det här inlägget, så skrev klart det nu :)


mat mat mat och tivolit

Japp, jag älskar mat. <3

Så snart ska jag iväg och äta lunch/middag med mormor och morfar. Har inte sett dem på länge så det ska bli trevligt, och... GOTT! :D

Att bero på mat så va jag med tilda i förrgår och vi baka världens godaste kakor! Eller okej jag sk ainte överdriva men de var riktigt goda. Vi hade ingen apelsin så det fick bli citronskal i kakorna istället, men det blev inget fel på dom inte :) MUMS!

Sen gick jag på markanden med carro, men den va inte så stor(mindre än Finspångs t.o.m., och då är den liten kan jag lova! :O), men eftersom stan stängde vid tre så fanns det inte mycket att göra. Vi åt på subway, masserade varandra på torget, gungade och köpte tugggummi innan vi på kvällen träffade hennes kompisar och gick till tivolit.

Där åkte jag två stycken, klon och breakdance. Brukar älska klon men den var inte alls rolig den här gången. Den gick både långsamt och varade alldeleds för kort. Breakdance är lite som tekopparna fast superdupersnabbt. Eller som virvelvinden fast utan gupp.

Ne nu får ni ha det så bra, för det ska jag! :D KRAMISAR!

PS: JAG GLÖMDE KÄKA LANGOS PÅ MARKNADEN!!! D: BUHUUUUUU! :'(

RSS 2.0