scotland

Tro inte att jag ar dar nu, utan det heter min grupp. Jag hamnade i level 3,utav 2,3 och 4. Och ni anar inte hur latt det ar, jag maste gjort ett riktigt daligt prov i torsdags.
Vadret skiftar nagot otroligt! Man har inte tillrackligt med plats i vaskan far alla ombyten man behover ha med sig.

Annars saknar jag er alla mer an jag kunde ana! Just nu raknar jag dagarna till hemresan!

framme

Nu har jag spenderat tva dagar i London, och och snart ska jag äta min andra lunch här i Torquay. Jag sitter vid en tysk dator, det är därför jag inte kan använda a men en ring över. Idag blev jag placerad i min grupp som heter Scottland, vi är 28 men bara 14 i klassrummet. Där hamnade jag med en svensk tjej, Jenny, men vi är inte i samma klass, bara grupp. 
Hon jag bor hos har en femtonaring dotter, värdmamman tror jag har tva jobb. Ett pa morgonen och ett pa kvällen. Jag bor med Celine, fran tyskland, som är väldigt trevlig. Vi hamnade dock inte i samma grupp.
KRAM TILL ER ALLA!:D
PS. Pa mandag ska jag fa lana datorn hos värdmamman, eftersom dottern aker till Spanien.

TORQUAY HERE I COME

Nu är det inte många timmar kvar tills jag landat i England, och faktum ´är att resfebern har lagt sig. Nu väntar jag bara. Det är sagt att jag ska upp igen om 3 timmar. Tur är iaf att jag har cirka 3 timmar tåg också, med frukost och sömn. Om inte resfebern håller mig vaken.

Ne nu ska jag få min tre-timmars sömn, jag ska hålla er uppdaterade om vad jag håller på med. Förhoppningsvis kan jag få upp lite bilder också, annars får ni dom när jag kommer hem istället.

KRAM MICHAN

måste ju bara visa episode 2 också

MEN SE DEN ANDRA FÖRST!


nu tror jag att jag äntligen fattar...

Jag skattade genom hela klippet.


Nu tror jag ni förstår.

färdigpackat

Efter en dag på stan med syster hittade jag det sista för min packning till England. Och nu är det minsann inte långt kvar. Innan jag åker tänkte jag bara säga att jag kommer att uppdatera när jag vill och kan eftersom jag helst inte vill använda mobilen så mycket under resan. Det mesta kommer jag att skriva här, annars kan ni ju alltid maila.


otroligt, farligt och dåligt

Imorse åkte jag in med pappa till jobbet och tränade, efter det gick jag på stan ett tag för att hitta en ordbok. Kan ni fatta?! 158 kr!! För en liten rackare! Inget köp, söker istället efter en imorgon då vi åker till birsta.
Det var dock inte det jag ville säga med det här inlägget, utan att jag hittade ett par billiga jeans idag på hm. Jag tror aldrig jag hittat ett par så billiga jeans tidigare, 99kronor! Och det var inte rea. Kan ni förstå hur fel det är? Alla bomullsplockare lär ju inte fått någon lön, inte sömmerskorna heller och knappt butikerna. Jag kan ju inte säga att det var oväntat att det stod Made in China på dem. 99 kronor! Ett otroligt pris, ett farligt pris. Självklart så kunde jag inte köpa dessa(, även fast de var snygga). För mig skulle det betyda att jag ville att välden skulle vara orättvis(mer än den redan är) och att jag ville att den skulle gå under pga alla miljö problem.


tältningen blev av iaf!

Ett åskväder kunde inte hålla oss från att tälta, även om vi var tvugna att skjuta på det en natt.  Fast tydligen så hade det åskat lite inatt också enligt Emelie, men jag sov som en stock.
Det var tänkt att vi skulle tälta ikväll också. Så bara därför Tilda så lärde jag Emelie spela dam!!! Men nu kan vi spela det nästa gång iaf. Vi hittade även lite kladdkaka kvar i tältet från igårkväll.

När Tilda åkte för att jobba, for Emelie, hennes mamma och jag till sanna(badstranden) och badade. Eller badade gjorde vi nog inte så mycket... Det blev typ molnigt direkt.


åskväder

Japp, inatt åskade det och jag tror det inte undangick någon. Vi kunde därför inte tälta som planarat(ledsen-gubbe!!!!!!). Istället la vi ut våra liggunderlag och sovsäckar i vardagsrummet. (Nästan samma sak, eller inte). Innan vi kröpner under våra filtar(eller alla var nog Emelies) spelade vi plump.

Idag drog vi istället iväg för att bada innan Tilda börjar jobba. Vi körde ¨Hej knekt¨ i ny version.
10:an = Doppa sig
Knekt = ¨Hej knekt¨
Dam = Simma runt en rutchkana
Kung = Doppa foten

Vi va en bit ifrån vattnet också, menlite motion på köpet kan ju inte skada.

kent

Va på gatufesten med Carro och Jenna igår(Carros kompis).

Det känns helt ofattbart att jag har sett kent live!!!!!! Helt otroligt!

Kom hem vid två(tror jag), kom iaf i säng först vid tre. Så jag har så gott som sovit bort den här dagen, men det var det värt. Nu har jag dock ingen aning om vad jag ska göra, kanske bada eller något.


gårdagens skämt

Igår var Carro och jag på väg ut för att bada med Elin och Sofia. Vi båda hade på oss skor utan bakkappa.
Jag: Jag behöver ett skohorn.
Carro: Här! Det är det bästa.
Jag ger henne idiotförklarade blickar.
Hon tittar oförstående på mina skor. Innan båda får värsta skrattanfallet.

RSS 2.0