Träningsfreak?!

Förut sa jag att jag hade blivit en helt ny person om jag inte missminner mig. Och det stämmer verkligen! Jag tränar som aldrig för. För min egen skull! Vilket gör att motivationen ökar något enormt. Det är skönt att ta ut sig!

Ne nu har jag tränat varje dag hela den här veckan(sex pass), och jag överväger fortfarande att gå på spinning imorgon... Är det inte helt otroligt?! För er som känner mig, vet att det här är en stor förändring.

Och juste det snöde imorse, första snön som stannade på backen. Men det har väl ingen gått miste om?


den perfekta blandningen

Igår blev det mycket överkropp på boxningen, men det säger sig väl själv. Idag blev det istället spinning med pulsklocka. Perfekt. Helt slut är ju nu, från huvud till tå. Och jag känner mig minst sagt välförtjänt av en ledig dag imorgon.
Dock blir det inte en slappa-dag imorgon iaf eftersom både plugg och basket står på schemat, lite städning skulle ju inte heller vara speciellt fel.

BOXNING

Efter i skolan skrek min mage efter mat, så jag frågade om mamma kunde ta en banan till mig mellan basketen och boxningen, men inte gjorde hon det inte. Fast konstigt nog så blir man inte hungrigare ju mer man väntar, tvärt om. När jag kom hem halv åtta var jag inte alls sugen på mat. Nog om det.
Boxning är ju så himla roligt och jag lovar att jag kommer att köra fler tisdagar.Nu är hela kroppen utpumpad och jag längtar redan tills nästa gång.

upptagen

Har haft fullt upp hela eftermiddagen, och vet ni vad? Jag älskar det! Hade bara en lektion idag så jag stannade kvar och pluggade en timme, sen hjälpte jag mamma med barnpassning under tiden som hon köpte barnkläder och lämnade in en klocka på lagning. Som tack så fixade vi ett gymkort till mig(fast det är ju ändå jag som betalar). Superglad! Första passet blir imorgon, BOXNING! Så vi får väl se hur det går?

Senare hade vi en taco-kväll med styrelsen. Vi åt även kladdkaka och spelade charader. Hur kul som helst. Jag skulle göra en ¨Koncentrerad Fredrik Reinfelt älskar en flaska hembränt moderat(måttligt(?)) och så skulle jag räcka ut tungan till någon annan. Helt sjukt! Men kul iaf.

som en ny människa

För första gången på länge känner jag mig fri, eller jag känner att jag är på väg att bli fri. Även fast vi bombarderas med läxor i skolan, så mår jag bättre.

Jag tror jag börjar hitta mig själv.


Det är mest som en känsla, att veta vad man vill och vad som är bäst.

En annan positiv sak är också att jag börjar ta min träning mer på allvar. För första gången på länge känner jag mig riktig motiverad, och imorn ska det köps gym-kort!:D


RSS 2.0