Dags att skriva kanske

Har inte skrivt på länge nu så jag kände att det var dags.
Jag har redan hunnit spelat match i norrköping, och förlorat med BARA fyra poäng. Det måste klassas som en av våra bästa matcher hitills.Annars ska jag plugga idag, TRÅÅÅÅKIGT! Och sen va med en kompis fram mot kvällen, så jag har något att se fram emot.

Igår va jag, Elin och Felicia hos Jessica, såg på tre filmer och åt tacos. Vi såg Exorcisten, Alice i underlandet och Coraline. Hade redan sett Exorcisten, och det är grymt bra! Jag fattar inte att jag börjat kolla på skräckfilmer, det gör nog ingen. Alice i underlandet hade jag också sett och jag hade för mig den va mycket bättre. Men så var det inte. Jag skriver lite om Coraline senare, så kan jag skriva ett inlägg innan om boken också.

nu är allt nästan klart.

Nu är jag äntligen klar med no:n, eller iaf för dagen. Städningen är också bortgjord, fast för en gångs skull så var det riktigt kul att städa.
Så nu återstår bara engelska, men boken tänkte jag läsa när jag går och lägger mig, så nu har jag ite alls mycket kvar att göra. Ikväll ska jag nog basta lite, så får vi se om jag får någon med mig. Men den där promendaden blir det nog inget av, det är ju så mörkt och jag hade tänkt gå via gron. Där det inte är belysning.

pluggplugg och ännu mera plugg

Idag har jag massor att gå igenom känns det som. NO och engelska, har prov i båda. Sen ska jag läsa ut Coraline som jag läser på engelskan hade jag tänkt. Sen ska allt det varvas med lite städning och en promenad om jag hinner.

Bäst att börja!

Men nu har jag inte lagt upp nån låt på länge så jag fortsätter neråt i min spotifylista.

förvirrad

FÖRVIRRAD

När det ena problemet hittar man andra.


träningträning

Ja det är vad resten av eftermiddagen och kvällen kommer att bestå av. Tänkte gå kvart över fyra eller något för att komma dit kring fem. Och jag tänker inte cykla för att jag inte vill halka och kunna vara för mig själv ett tag. Sen får jag ju skjuts hem också, så glad jag blir när jag får det. Hela kvällen blir verkligen mycket bättre då. Sen hade jag iaf tänkt att vara där från fem till nio, så ni hör nog inte mer från mig idag.

Men idag när jag gick genom korridoren på skolan frågade en kille om jag var ny(?!). Jag har ju gått där i nästan två år! Men aja, nu ska jag ta en matlåda och sen gå.

Försov mig...

GROVT! Vaknade av att mamma ringde mig 07.27( då jag och Bella brukar gå till skolan). Hon trodde nämligen att jag redan var vaken och tänkte bara påminna mig om att det var dags att gå. Men jag bara klickade på upptaget och bokstavligt hoppade upp ur sängen. Slängde på mig kläderna, de första jag hittade. Då kom mamma in och bara, ¨jag ser att du är påväg¨, eller nått. Och jag sa att jag vaknade när hon ringde. Så jag såg iaf inte förskräcklig ut. Hann iaf allt, hitta böcker, klä på mig(inklusive ytterkläderna!) och ta ett äpple på bara NIO MINUTER! Det är nästan världsrekord. Som tur var så fick vi skjuts, så snällt.

Sen har jag bara haft en vanlig dag, med lite plugg och annat. Inget speciellt med andra ord alltså. Än.

För alla åldrar

Skrev nyss men jag kunde inte låta bli när jag kom på att jag glömt visa en sak.

Nämligen serien För alla åldrar som går på barnkanalen. Såg den imorse med axel, och jag skrattade så hilma mycket. Speciellt åt ungdomspensionärerna, haha. Ni kommer nog förstå varför(, eller så kommer ni bara komma på att jag har en otroligt dålig humor).

Men självklart så fanns inte klippet jag sökte, så ni får en länk och ett annat klipp istället.





Det går vardagar 07.15 och 14.15(tror jag) på barnkanalen.

Nu tror jag att jag har bestämt mig

Ja, äntligen säger jag bara! Förstår ni hur skönt det är? En mindre sak att funderar över om dagarna. Gymnasiet blir bergska som det ser ut nu. Jag slipper bussen, det kommer bli väldigt skönt. Men sen har jag läst om när folk betygsatt skolan och vad medelslutbetyget är, och det var väldigt högt. Så jag hoppas bara att jag kommer in isf.

Uppdatering

Igår när jag cyklade(ja, jag cyklade) hem från basketen, ca halv tio  kom jag iaf på något jag gärna skulle vilja haft. Eller om ingen sett mig i dem iaf:P


(Jag är ju bäst i paint!, eller inte)

Det precis vad det ser ut som(, och jag hoppas ni också kan se det), ett par glasögon med vindrutetorkare. Säkert massor av personer som tänkt på det här innan mig, men igår verkligen önskade jag att jag hade ett par. Kunde nämligen inte kolla upp pga all snö som kom flygande mot mig.

krönikan väntar..

Jag har fortfarande skrivit väldigt lite på den så tänkte ta tag i den nu, igen. Men jag jobbar bäst när det går en stund i mellan.

Annars har jag tränat idag, och det var hur kul som helst. Sen valde jag bort skjutsen hem och gick istället. Har lite saker att tänka igenom, gymnasiet t.ex.

Medans jag pluggar tänkte jag lyssnar på musik så jag ger er en låt till.

det där himla jobbiga valet

Jag som trodde jag hade bestämt mig... men nej, när jag kommer dit idag så blir jag helt förvirrad. Gymnasievalet. Så jobbigt. Så förvirrad man kan bli. Och så galen man kan bli. Ne nu överdriver jag, men jag är väldigt förvirrad efter idag. Har ingen aning längre.
Jag funderar mellan Mikael Elias Teoretska Gymnasium och Bergska. Nackdelen med Teoretiska är att man måste ta bussen i nästan en timme. Det blir jobbigt.
Just nu sitter jag iaf och jämför, och det är inte lätt ska jag säga er.

GRATTIS AXEL!
Min lillebror som fyller två år idag, och jag missade kalaset. Fast han såg inte så ledsen ut över det när jag kom hem iaf.


fredag

Den här veckan har gått så himla långsamt. Men det blir väl så första veckan innan man hittat rytmen. Imorn ska jag iaf iväg på öppethus, så jag får nått vettigt gjort den här veckan. Mikael Elias Teoretska Gymnasium är det jag ska titta på, det va lite prova-på också. Så hoppas det blir skoj.

Just nu håller jag typ på att visa er hela min spotify-lista(, eller den blandade listan). Hoppas ni njuter.


Den blir bara bättre och bättre.

Ska bara säga att vi var sämst igår

Ja, vi var verkligen SMÄST igår, förlorade mot damerna med 19-58.

Annars kan jag väl säga att vi ska börja göra en låt på musiken.. hur bra tror dom vi är?! Jag kommer iaf att få ig på det.. Jag är verkligen inte musikalisk, och nu ska jag göra en låt? Som tur är har jag Elin och Felicia som säkert kan det mycket bättre.

Blev påmind av Emelie av den här låten( tänk om vi skulle kunna skriva en sån, då skulle det skriva mvg om oss)

Tror den gick på radion i sommar och jag har för mig att vi, Emelie, Tilda och jag, hörde den påväg till smitingen från en bil. Den är iaf grymt bra.

4 timmars

basket.. ska vara på basketen i FYRA TIMMAR, 17-21 men sen ska jag ju cykla hem och duscha och sånt också. Så hela dagen kommer ju att försvinna. Först en timmas möte och sen träning. Så en banan får hänga med i väskan påvägen dit.
(Och jag har fortfarande nte köpt någon spark nej)

Ett litet mysterium

Hur kan ni komma på att läsa min blogg?? Har haft fem besökare idag och jag kan inte komma ihåg att jag har sagt till någon att kolla på den.. Konstigt...

Krönikan känns iaf helt omöjlig och jag tror att jag valde något alldeles för svårt.. Men nu har jag börjat, så fortsätter jag lite nu och då. Blir nog bäst så.

Har redan lagt upp väldigt olika låtar, så här kommer en till.

Texten är ju helt underbar! Eller det där kanske inte var rätt ord... den är hemskt bra.

Men det roliga är att jag hittade den för att Tilda och Mirre sjunger den på youtube! Så jag lägger upp det klippet också.

Åh vad jag saknar er! Bra är ni också!!

Ägd!

Bella visade mig den här på nyår och den är så himla bra! Och inte nog med det, den fastnar i huvudet också.



Erkänn att det är roligt!

Överst på inköpslistan..

En spark, närå. Det är nog ingen mening, snön lär ju fösvinna direkt iaf:(:(

Skippade återträffen med konfermaionen idag, var ändå inte kul när jag tog den. Plus att vi(jag, elin och felicia) skulle plugga spanska, men nej för felicas msn loggas ut hela tiden! Det kallar jag bortkastad tid. Me jag renskrev iaf det lilla vi skrivit från lektionerna... i word och nu har jag äntligen upptäckt hur man vänder på frågentecken, utropstäcken osv.(I början av en fråga tex)
Ex. ¿Por qué? (som betyder varför)
Man klickar iaf på den lilla knappen ¨Insert, Prt Scr¨, fast det funkar bara vid de tillfällen det behövs.

Nu har jag också börjat skolan som alla andra iaf, och det är tråååååkigt! Eller det är egentligen bara som vanligt... så jag ska låta bli att klaga och skriva på min krönika istället. Som jag var tvungen att använda min reservplan till, eftersom den tydligen var bättre?! Och hon har nog rätt, men det blir svårt..

..

Blir tvungen att cykla till träningen idag, brukade gröa det innan lovet men nu har det varit så mycket snö så jag har fått skjuts. Och är jag grymt tacksam för. Nu hoppas jag bara att inte växlarna har frusit.. Men vad ska man göra åt det då? Ne juste, inget.

Jag och min blandade musiksmak tänkte bjuda på en låt till.


Hitta den igårkväll och idag har jag lyssnat på den hela dagen.

Men nu ska jag hoppa på cykeln och ta mig till träningen.. bäst att vara ute i tid.

Aj..

Det gick inte så bra att stryka skjotorna, det slutade med att jag brände mig och nog nästan aldrig kommer att använda dom..haha. Nu har jag iaf bara kvar samtalen och träningen ikväll, vilket är väldigt skönt.


Jag kan iaf vänta tills imorgon..

Ja, jag tycker verkligen synd om er som börjat skolan, när jag kan vänta tills imorgon(,men vad jag tjatar om det där!)
Idag har jag inte så mycket att göra förutom lite små-pyssel och träningen ikväll.
Och allt små-pyssel är: Stryka skjotor, ta bort nagellack, ringa några personer och pyssla om min (döende) blommor lite grann.

Då var det väl bäst att börja då, men tänkte lyssna på musik samtidigt. Bl.a. den här låten.
Måste säga att jag inte förstår vad videon har med låten att göra, men ballongerna är väligt söta

hallå, vi sitter och kastar omkring... en räv!

haha, dagens citat. Va med Felicia idag, vi gjorde inte så mycket(förutom att kasta omkring en räv... hehe)
Vi kastade rättare sagt runt min Rolf(en mjukis-räv), men kul vare.
Annars kan jag tipsa om en kul sida hon visa mig. Man läser andrassms som dom har skickat fel...haha, vissa är riktigt roliga.

Det slutade med att allt försvann

Ja jag kunde helt enkelt inte bestämma mig, men nu måste jag ju istället fylla ut det jag tagit bort med nya inlägg:) Så då måste jag ju skriva mer.
Nu ska jag rensa igenom lite annat också;)

Men jag kan ju iaf dela med mig av en av mina nya favorit-låtar( fast ni har säkert redan hört den)


Nu ska här rensas

Någon gång måste det ju bli gjort;) Men som jag har gruvat mig, men nu ska jag snart inte behöva göra det längre;)

Imorse skulle jag försöka vända på dygnet(jag vill vara ute i god tid), så jag ställde klockan på tio. Men när den ringde gick det helt enkelt inte att gå upp, så jag låg kvar en och en halv timme till...heheh
Förutom det så har jag varit allmänt seg idag, det ända jag har gjort än så länge är att läsa, leka med min kära lillebror<3 och hjälpt till med att baka bullar och pizza(fast jag gjorde väldigt lite:P)

Men det här skriver jag bara för att jag inte vill ta tag i skräpet, ååhh va jag gruvar mig...

P.S. Jag älskar dig

Nu när jag kommit tillbaka till mamma har det inte hänt så mycket, så jag har läst istället. Och jag som läser så långsamt har redan läst ut en bok och hunnit hundra sicor in i den andra( som jag redan läst 1,5 gång)

P.S. Jag älskar dig är iaf en underbar bok som man kan tro bara ska försöka beskriva sorgen man upplever när man förlorar sin man. Men så är det inte, det är en bra blandning mellan skratt och gråt.
Den rekomenderas verkligen! Tycker alla tjejer borde läst den, bara för att den har allt.

Boken jag läser nu är Sofies värld, det är den bästa bok jag läst. Det är inte en bok som man kan läsa ut på en natt. Utan varje kapitel kräver din ansträngning och jag lovar att boken är värd det. Annars skulle jag väl inte läsa den igen?(Speciellt inte när jag läser så långsamt...)

Jag tycker iaf att ni(eller du som läser)ska läsa de här böckerna.

Ett inlägg för dig..

Emelie, eftersom du nog är min ändå läsare fast jag inte skriver något:P Så ett inlägg som du kan läsa:)

Jag tycker iaf väldigt synd om er där uppe som var tvungna att vara på skolan kl 8! När jag själv sov till halv tolv.. hehe

Så eftersom jag inte har skrivit på ett tag måste jag ju om turkietresan, vi åker iaf i agusti:) Jag hinner bara vara hemma en vecka eller några dagar efter språkresan innan jag åker igen:) Vilken sommar jag har att se fram emot! Så det blir totalt fyra veckor utomlands i sommar:D
Vi ska till Side, och just nu försöker jag hitta bilder av hotellet vi ska bo på. Men eftersom jag inte vet vad det heter så är det lite svårt..
Namnet är iaf Seher Resort & Spa Hotel.


Vi kommer nog att bada en hel del iaf:D

Jag ingen aning i vilket sorts rum vi kommer att bo i, men det här iaf ett rum:)

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i det här med bloggen, min läsare har något att läsa:) Blir nog att rensa lite i arkivet och ta bort en del inlägg;)

Bäst att skriva det nu..

så det blir av:) Tänkte skriva lite om en händelse i samband med att jag såg barnhemmet, som jag nämde lite kort i förra inlägget.

Det var iaf fredagen vi fick lov och Elin, Jessica och jag skulle på filmkväll och kolla på mysteriet på greveholm(min favorit:), av julkalendrar alltså) och en skräckfilm. Skräckfilmen fick bli Barnhemmet eftersom Bella ganska nyss köpt den. Iaf, när vi kollade på barnhemmet hände en lite rolig sak:P
I början av filmen tappar mamman(Laura) bort sitt barn(Simón) och går ner till grottorna för att leta där hon hittar honom. Simón står och kollar in i en grotta, och när Laura kollar in är det helt svart, och man väntar på att något ska hända... Då speglas en lysande liten julgran av sig från fönstret på TV:n och jag ba, ¨En julgran????:S¨, och de andra skrattar... då kommer jag på mig:P heheh

Juste kom på att jag faktiskt sett en skräckfilm innan lovet också;) One missed call, jag såg den amerikanska versionen.

Snart är den roliga tiden slut..

Ja snart börjar skolan:( Även fast Carro och alla andra härnösandsbor börjar imorn så stannar Carro tills på söndag. Och det är jag glad för:D

Under lovet har det hänt saker iaf:)

Jag har blivit arkitekt:D... eller det gick inte så bra med taket:P(så tilda och mika, jag tror inte det är något yrke vi ska satsa på:P)

Sen har jag faktiskt börjat kolla på skräckisar:), vilket jag aldrig trodde skulle hända:P än så länge har jag bara sett barnhemmet(angående barnhemmet har jag en sak jag också måste skriva;P) och två versioner av huset som gud glömde, varav en jag såg idag:)

Sen har jag upptäckt att man aldrig blir för gammal för att åka pulka!:D Så om ni inte har hunnit åkt än måste ni gör det innan snön tar slut;)

Och efter det första pepparkaksbaket för lovet lärde jag mig att det är väldigt lätt att bränna pepparkakor:P(jag brände 2 plåtar! haha) så då måste vi komma ihåg att någon annan ska vakta ugnen nästa år.

Jag har handlat på nätet för första gången:D det blev en kofta och två kjolar, de kom faktiskt idag och jag är supernöjd!

Det var nog en ganska bra sammanfattning av lovet, men det är fortfarnade några dagar kvar:D fast under de dagarna kommer det nog bara bli en hel del bones-tittande:Phehe, för jag fick två säsonger till i julklapp, så  nu har jag 1-4.

Jag skriver om det där med barnhemmet snart....

RSS 2.0