inget på tv

Det finns inget att kolla på, på tv ikväll:( Jag hade verkligen sett fram emot att slänga mig på soffan framför någon bra film ikväll, men icke. Funderade på Miss Marple, men jag orkar inte med den nu. Speciellt när jag inte tror att jag får något sällskap. Men vi får väl se om jag kan få någon att kolla med mig:)

mot gymmet

Jag måste erkänna att jag blir hur taggad som helst att träna när jag kommer till gymmet. Igår bara rann svetten av mig, men jag orkade gå på stan efter, så jag hade nog kunnat tagit i lite extra.
Idag ska vi iväg igen, och vi far om 10 min! Och jag som inte hittar väskan...
När vädret inte lockar är det perfekt att träna och efter det blir det middag hos farmor.

Ne nu borde jag nog hitta den där väskan...

joggingtur mitt i natten

Carro: Är du vaken?
Jag: Aa
Carro: Ska vi ut och springa?
Jag: Visst
Carro(förvånad): Till viadukten och tillbaka?
Jag: Okej

Vi kom ut strax innan ett skulle jag tro, haha. Och snacka om att man blir pigg när man kommer tillbaka, men efter en väldigt snabb dusch, och inga lockande filmer bestämde vi oss för att sova ändå.


bankkort som krånglar

Det är riktigt drygt att så in fel kod på affären. Att veta att man slår rätt, men det står fel - riktigt irriterrande. Att det sedan fortsätter hända, om och om igen. Fast kortet funkar med leg. Irriterrande!
Sedan när jag nästan accepterade att jag hade slagit fel kod, kollade jag på pappret med min kod om det var rätt. Då hade jag redan provat tre gånger men eftersom jag handlat med leg imellan spärrades det inte. Det konstiga var att jag alltid slagit rätt kod! Därför provade jag även idag en sista gång, och det funkade inte idag heller. Som jag hade förväntat mig.
Därför innan automaten skulle ta kortet, gick jag in med det och på fredag får jag ett nytt.
Jag är i alla fall glad över att det hände nu, innan jag kommit till England.

En lite rolig grej i allt det här var iaf att bankmannen jag kom till hade jobbat i Finspång! Vilka är chanserna på det?!

fin dag, och här sitter jag

Faktum är att jag faktiskt redan varit ute i solen i ca 1,5 timma, och jag blev helt trött.

Inatt hade jag typ världens hemskaste dröm:
Jag var halvvägs till flygplatsen, där jag skulle åka till England. Då kom jag dock på att jag hade glömt alla viktiga papper! Typ försäkringskort, handbok(beskrivning över resan och BILJETTERNA TILL TÅGET! Hur nu det där sista gick till.

Jag vaknade upp i total förvirring, stress och skräck. Det första jag tänkte var att jag måste börja packa så fort jag gick upp så att inget av det faktiskt skulle hända. Det gjorde jag så klart inte, eftersom jag reser först den 19/7.
Tidigare har jag inte alls vara nervös, men nu! Det bara kom över en natt, och nu tänker jag på det hela tiden.

GLAD MIDSOMMAR

Dagen började med att jag och min syster skulle sola i två timmar, men så blev det inte. Vi, eller iaf jag, slet mig upp ifrån sängen och upptäckte att himlen var täckt av moln.
Klockan ett var det lunch med mormor och morfar, innan det tog vi också lite bilder men dom har Carro. Senare åkte vi vidare till mormor och morfar och nu är vi hemma.
En ganska så lugn och trevlig dag, dock lite för lugn så  att jag nästan somnade på hemvägen! Och klockan var bara strax efter fem!

Nu är det iaf snart av till ica med syster där en stor godispåse ska inhandlas, som vi glufsar i oss tillsammans.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA!:D

sims

Nästan två hela dagar har gått och min syster och jag har nästan bara spelat sims. (Vi har vårt lilla kvarter som heter Nestle(precis som flingorna(!), men iaf där har vi våra famlijer och lite intriger. Jag kör en snabbgenomgång: Carros ¨familj¨, som nu är skilda, har tre barn tillsammans. Föredetta frun har dock fem! Första, andra och fjärde med sin exman, tredje med min sim Tore och femte med Patrik(som är gift och har en gravid fru!). Tore är barn till lantbrukarna Bengt och Marianne. De drev affärer ¨Tylles Frukt och Grönsaker¨ som nu har gått i arv till Tore. Hans liv består mest av -vakna-duscha-äta-odla-prata med växterna(eftersom han är så osocial med riktiga levande människor)-äta-odla. Det är nästan ett underverk att han lyckat skaffa sig två barn och gifta sig med Marie. Bengt dog dock innan något av detta hände när liemannen stoppade honom påväg nedför trappan. Tores planer för den lilla Igor är ganska enformiga, han ska ta över familjeföretaget! Oväntat?)

Imorgon ska vi faktiskt inte röra datorn speciellt mycket då min syster och jag drar in till stan istället.

humor

Fick en kommentar från Emelie:

btw... gå in på google. skriv lol limewire och sen klicka på "jag har tur"- knappen. Du om någon kmr garva... O.o

Och om jag garva? Tycker ni också borde kolla, äkta Gelahumor!

Mimela borta :(

Fick precis ett sms av mamma där det stod ¨Mimela borta :(¨ Axel saknar mig redan!:(
Förra sommaren.

påväg norrut

De flesta reser väl söderöver under sommaren, men inte jag! Nu sitter jag på första tåget upp till pappa och är i sthlm ca tjugo i fem. Igår blev jag precis klar med min packning till england(!), nu känns det verkligen som om jag är påväg. Fast det är fyra veckor kvar...
Men att prata med folk från andra länder om resan på facebook, gör ju inte att man längtar mindre. Just nu känns det precis som om jag skulle vara påväg till arlanda. Men tyvärr är inte fallet så, ååhh vad jag längtar!
Jag ska iaf inte klaga, fyra veckors sommarlov hos pappa är inte helt fel.

Sju veckor kvar tills jag återvänder till lilla Finspång.

spårlöst försvunnen...

ÄR MIN LUV TRÖJA! Den försvinner efter varje gång jag har lagt den i tvättkorgen, är borta ett tag(några veckor) och sen kommer den tillbaka till mig. Men nu har den inte gjort det, och det känns som månader sen jag såg den senast. Det skulle jag dock kunna leva med, om det nu inte va så att jag behövde den! Och det gör jag. Jag packar ju som sagt till språkresan, och en månad hos pappa, så vad kan vara bättre än en luvtröja att bara dra på sig? Svaret på det är INGET!
Annars har jag faktiskt lyckats fylla upp min väska med riktigt bra saker.

packning pågår

Medans Mathias fortfarande är hemma är det bäst att jag försöker packa klart. Han har ju mest res-erfarenhet i familjen. Så min dag kommer nog se ut såhär:
- Packa
- Sy(laga en klänning)

Det var min början på sommarlovet, inte så kul kanske? Men tyvärr så kommer nya måsten. Får se om jag hinner ringa pappa och Carro också ikväll. Så jag vet om jag behöver ta med något speciellt.

PS. Jag ska försöka lägga upp lite bilder idag.

äntligen... eller vad ska man säga?

Så nu idag kom den dag jag ända sedan jul haft en nedräkning till... Men även sådana dagar kan sluta i tårar.
Det var ju nämligen kanske sista dagen med E9. Jag kommer sakna er! Ni kan omöjligt förstå hur jag känt tidigare, men idag ändrades det. Eller det var kanske lite innan också, innan den här våren har jag iaf inte gillat klassen så mycket som jag nu gör. Att vi då ska skiljas känns ofattbart. Hur kan jag då vara glad och gå med lättnad över att jag är nöjd med betygen och att skolplikten är över?
Jag är väl medveten om att jag på gymnasiet kanske hamnar med personer som är mer lika mig. Men jag skulle ALDRIG byta ut denna tid i mitt liv mot något annat. Hur mycket jag än drömt mig bort dag ut och dag in, gråtit och skrattat. Jag är nöjd, glad och går vidare.
Kapitlet är nu så gått som färdigskrivet, och det ända jag väntar på är att få börja på nästa. Men först en TIME OUT, för att pusta ut lite. (Utpustningen innebär i och för sig en språkresa, men det kanske blir ett eget litet kapitel, vem vet?).

tredje gången för i år

Det kom bara tre stycken på träningen(inkl. mig)... men det är typ som vanligt.
Efter stack vi och bada och snackade minnen. Mycket skratt och snack blev det!

Får se om jag åker till Felicia något i helgen, hon var ju sjuk idag:/

mot basketen

Det gick asbra när vi skulle skriva på SO:n idag. Jag kände att jag skulle slippa plugga när jag kom hem, och jag kunde inte hunnit mer. När jag sedan sparade...FUNKADE DET INTE! Jag hade sparat, men på något sätt på fel ställe så det hände inget iaf:( Nu har jag istället skrivit allt en gång till fast hemma. DÖTRÅKIGT!

Men det är tur att man kan bli på bättre humör snabbt! För nu ska jag iväg och köra basket, som jag inte gjort på väldigt lääänge.

(Jag blev klar med min väska på syslöjden så nu har jag bara två saker kvar på min lista:D)


plugg plugg och ännu mera plugg

Nu har jag suttit i FEM timmar, som tur är har jag tagit så raster, MEN IAF! Förstår ni FEM timmar har jag lagt ner på något som säkert inte kommer att höja betyget, att det inte sänker det måste vi dock hoppas på. Jag snackar om SO-uppsatsen som ska in på fredag. Och kunde inte någon tagit sig tiden att skriva allt med ett förståligt språk? Eller iaf samla informationen. Det började med att jag läst FN:s utvärderingar från deras generalsekreterare, PÅ ENGELSKA! Eftersom dom måste vara så himla formella också så fattar jag ju såklart ingenting!
Men nog med det, dagen kunde inte varit finare(dock var jag ju tvungen att sitta inne hela tiden pga denna SO!).

Jag kanske skriver en fortsättning till inlägget om ödet ikväll. Om jag orkar...

det finns ingen tid till sånt här

Hela den här dagen har bara gått upp i rök. Och jag har inte fått ett dugg gjort!
Efter en skoldag med endast två av FEM nödvändiga lektioner. Och nästan inte ens de var nödvändiga eftersom vi på idrotten själva valde att origentera. Vilket gör att de ända viktiga 50 minuterna jag spenaderade i skolan idag var på att rita hus. Som jag lika gärna kunnat gjort hemma. Surt!
När jag väl kom hem slappade jag framför tv:n tills middagen. Såg först Bones och sedan Project Runway, kläddesign är verkligen interesant och roligt.
Efter maten övertalade mamma mig att följa med och kolla när hon sköt på rullande kaniner(övning). Där slutade det med att jag hamnade i bilen, pluggandes till radion.
POFF! Så var den dagen borta.

(Men det betyder ju också att vi har kommit en dag närmare sommarlov!)

RSS 2.0