Sommarskor

Nu har jag hittat de perfekta sommarskorna. Funderar stakt på om jag ska köpa dem.

SkorSkor
Vet att bilden är liten.

Ännu en dag på stan

Efter jeansboa åkte jag med in till stan och blev avsläppt på Landgren. Innan det stod farmor och jag och frös under tiden vi väntade på pappa och Carro, vilket kändes som evigheter.
När jag väl kom dit satt vi i matsalen och pratade lite innan vi gick ner på stan. Sär jag hittade massor med fint. Så på två dagar, i lilla Härnösand, har jag redan hittat en bikini, en jeansjacka, örhängen, leggings, och två tröjor, men sen får vi ju inte glömma det jag det jag hittade på jeansboa. Raggsockor och ett par vantar, men jag har självklart bara köpt än sak än så länge.. Vantarna, men jag var i stort behov av ett par så jag kände mig nästan tvungen.
Sen tog vi en fika på bibblan och spelade lite online-spel när vi ändå väntade på bussen. Varför har jag inte druckit varm choklad på vintern när jag fikar? Det finns ju inget bättre, även om det är vatten-choklad.
När vi hoppade av bussen hos Emelie började kolla på 2012, lite seg men bra film. Vi kommer nog se klart den i helgen. När Tilda åkte visade Emelie mig lite saker hon hade laddat hem till sims, och nu sitter jag och är hemskt avundsjuk.

Börjar likna resten av familjen här uppe

Nu har jag fått klös- och rivmärken på nästan hela kroppen känns det som. Vem kan den skylige vara?(Carro har tagit de hitills två bilderna som jag har lagt upp på majs). Min enda misstänkta än så länge. Men snart är hon tagen på bar gärning med fotobevis...
Annars idag så ska jag va med Tilda och Emeile, men innan det ska jag gå till Nya Jeansboa med farmor. Förra gick i konkurs, men nu har dom en ny ägare. Så vi ska kolla vad det är för något.


tråkigt inlägg

Bara för att jag inte har något annat att göra så besvärar jag er med ett tråkigt inlägg.

Började med att jag visade pappa några youtube-klipp innan vi åkte till stan.
Julstjärnan är min favorit, och ja jag har extremt dålig humor ibland. Men ni måste erkänna att studsmattan är rolig..
Sen åkte vi i alla fall in och lämnade in en dator som grafikkortet är söndert på, tror jag i alla fall. Efter det köpte pappa ett par basketskor till mig(som födelsedagspresent), de var på halva priset. Först tänkte jag köpa dem men han sa att det kunde bli en födelsedagspresent istället. Så nu är jag överlycklig. Efter det tog vi en fika och sen sprang jag omkring lite grann på stan ensam. Men hann bara med två affärer... Hittade ju så mycket fint, provde en massa men som vanligt inget köp, nejnej. Ni känner ju säkert mig vid det här laget.
Sen köpte vi lite mjölk på hemvägen, och tydligen så ska det ha blivit strömavbrott precis när vi gick ut därifrån? Inget jag märkte av i alla fall.
Gick efter det direkt över till farmor för lite kortspel.
Har även proppat i mig en hel del godis idag...hehe. Men det är väl tilllåtet nu, när det är lov?
Sen har jag fått en repetion på optiken från åttan, hjälpte Carro till hennes prov på torsdag. så nu sitter det där för evigt kan jag lova(, eller det är vad jag hoppas i alla fall).
Annars har jag haft en liten filur som bitit mig i tårna hela dagen också, henne får vi inte glömma.
Hon ser så stor ut på alla bilder. Majs heter pysen.
Nu har jag också märkt att jag använder ¨i alla fall¨ i typ varannan mening. Får lov att sluta med det, men det känns stört omöjligt just nu. Men jag ska nog vänja mig.

Hoppas ni som läste(om någon nu gjorde det efter varningen i början) inte blev helt uttråkade.
Nu ska jag sova, så GODNATT PÅ ER OCH SOV GOTT!

grymt kul tjejer

Ska inte skriva så mycket. Men iaf så ska jag dela med mig av en lite rolig sak.

Sara: Jag har ingen bacillskräck.
Klara: Inte jag heller.
Amanda:  Är det därför du har slutat använda tvål?

Typ alla hörde fel, men kommer inte ihåg vad hon sa egentligen.


Hur går det till?

Jag fattar verkligen ingenting, jag har haft en läsare flera dagar... ända tills idag. Nu har jag NIO! Värt att undersökas...

Men inte idag, för nu ska jag kolla om tvätten har torkat och sedan iväg och käka med laget.

Axel(min lillebror) har precis börjat ställa in sin tallrik i diskmaskinen.

Den är ju i alla fall i diskmaskinen.


Kände för en förändring

Lite färggladare blev det,(jag vet att det är fulare än förra, men jag kände för att göra något själv).
Funderar på en text i headern men vet inte riktigt vad jag ska skriva än.

Nu är iaf det som kan packas packat, bara handbagaget och lite tvätt kvar. Härligt!


Hur?

Jag fattar seriös inte hur folk hittar hit? Redan sen inlägget imorse har jag redan haft fyra läsare. Förstår inte hur det går till, menmen.

Igår blev det som vanligt lite melodifestival-tittande, men precis som förra veckan kollade jag bara på låtarna och gick sen. Det har blivit så himla mycket sämre än tidigare år, musiken och skämten(inte för att skämten va nå bättre förra året). Så jag har ingen aning om vilka som gick vidare faktiskt. Vilket är ganska konstigt, eftersom jag tidigare varit värsta fanet av det.

Nu har jag ställt anslagtavlan på sin plats och satt upp lite grejer på den. Rummet börjar äntligen kännas lite personligt.
Har även varit upp på vinden och hämtat ner Carros fäll som jag nu har framför sängen. Så nu kanske jag inte gruvar mig lika mycket för att gå upp på morgonen. När jag slipper sätta fötterna på det kalla golvet.

Ont i halsen

Har fortfarande ont i halsen, så blir nog ingen träning idag. Det här är ju den roligaste på hela veckan, och det är den jag missar...
Jag undrar vem som kan ha smittat mig..? FELICIA KANSKE!

Ser iaf fram emot ikväll när vi ska äta pizza med laget.

IMORN ÅKER JAG!


Äntligen lov säger jag bara

Och som det är efterlängtat. Sen vi började skolan efter jullovet har jag haft en nedräkning i huvudet. Men såklart så får man ju ont i halsen och allt sånt kommer just då. Så typiskt...
Så vad ska man göra hela dagarna då, när alla försvinner härifrån, fast jag drar ju snart också.
Igår va jag iaf hos Dezenana, och vad kul vi hade då! Så imorn samlas vi hos mig istället, men innan det blir det pizza med laget. En perfekt dag, om det onda i min hals kan försvinna.
Annars idag så har jag äntligen gjort en anslagstavla, något sam jag velat haft på väggen väldigt länge. Så efterlängtad att jag till och med lagt undan saker jag vill sätta upp på den. Men uppsatt är den inte än.. men imorn kanske.

På måndag åker jag upp till norrland med ett par skidor i handen, men nej jag ska inte åka(låter det som mig? NEJ). Carro ska nämligen ha dem på onsdag. Det blir nog ett inlägg under resan eftersom jag får åka förstaklass för första gången! JIHO! Det var så billigt så pappa tyckte jag kunde få åka det.

Men ne, nu ska jag sova.


Snart så

ÄR DET LOV!:D Bara några låååååååånga dagar kvar...
Men efter det behöver jag inte göra ett skit på en hel vecka, utom att lat mig. Det dåliga är bara att ni där uppe går i skolan:@ så vad ska jag göra hela dagarna hade ni tänkt..?

Har iaf gjort och lämnat in gymnasievalet nu(sista dag igår). Men nu är jag lite orolig över att jag gjort fel:P Men aja.

Har ändå två långa dagar framför mig innan jag kan ta det lungt. En krönika att skriva och en matte läxa att göra.. denna jobbiga könika.. Men jag är glad över att jag äntligen skrivit klart min idrottslektion. En mindre sak att göra resten av veckan.

RSS 2.0