annanspaj påväg

En allmänt jobbig dag, nös moig igenom sista lektionen och sen inte gjort något(vilket jag hatar!), eftersom 3D bin blev inställd. Då vi skulle ha sett Alice in Wonderland.
Istället övertalade jag mamma att köpa hem lite annans till en paj. Bakade en himelskt god hos Tilda, man kunde bara inte sluta äta den. Hoppas den blir lika bra nu bara. Annars får väl Tilda visa hur man ska göra när hon hon kommer ner på påsklovet. Inte så värst långt kvar nu(bara lite mer än en månad!).
Under tiden ska Mathias få låna mitt rum till att träna att skjuta.

pluggapluggaplugga

OPS! Hade visst inte gjort något på engelskan, hehe. INTE ETT SKIT! Eller inte dom man måste, har ju skrivit en bokrecenssion i alla fall. Tur det säger jag bara. Hade inte ens alla saker hemma så har två uppgifter kvar, får väl lov att göra det efter bion imorn då. Så dumt av dig Michaela!
Har fixat klipptid till på torsdag nu också, mamma tyckte det skulle va bra. Nu när jag ska förnya legitimationen. Så nu är det Wärja(och inte Wiberg).

Igår satt jag och läste lite i Kupé, (SJ:s tidning för tågresenärer). Det stod om norrköping, sevärdigheter, fik och lite sånt. Fick sån hilma lust att gå och fika och gå på konstmuseer. Vill verkligen göra det i vår. Men antar att ingen vill följa med(?).

Den här veckan kommer bli näst intill perfekt. Bio imorn, klippning på torsdag, match på både lördag och söndag och CARRO KOMMER PÅ LÖRDAG! Men juste är ju ensam i skolan på fredag... inte lika kul.

tillbaka till vardagen

Lovet är slut(för mig som tog en dag extra, hehe) och började med en fridluftsdag. Som innefattade pulkåkning, roligare kunde vi inte haft det. Var tyvärr tvungen att gå tidigare för jag skulle till tandläkarn, på vägen hem laddade jag busskortet, köpte mjölk och kakao till mamma och hämtade lUP-lappen(omdömen) på skolan. Nu ska jag bara kolla igenom engelska innan jag lämnar in den, har ju inte gjort det än, hehe lite sent kanske.
Sen har jag kvällen ledig, ganska skönt faktiskt jag som brukar gilla att ha fullt upp.


RSS 2.0